Lån 5000

Lån 5000

Lån på mindre summor som detta rör sig om är lätta att ansöka om och kräver ofta endast ett telefonsamtal, några knapptryckningar eller en liten stund framför datorn. Den lånade summan pengar betalas direkt ut till lånetagarens konto och hur snabbt det kan finnas till hands varierar mellan de olika låneinstituten men det tar sällan mer än en bankdag.

Kostnaderna för lånet varierar beroende på hur stor summa du väljer att låna, men lånen är räntefria och kostar endast en uppläggningsavgift men avgiften är dock ofta högre än vid vanliga lån. Kraven för att få låna pengar via exempelvis SMS-lån är ofta att du är minst 20 år gammal och svensk medborgare. Har du betalningsanmärkningar är det inte säkert att du får din låneansökan godkänd, men det är inget krav att du ska vara utan betalningsanmärkningar för att få låna.

Vad man dock bör komma ihåg när man lånar pengar via SMS-lån, mobillån eller snabblån på Internet är att pengarna ska betalas tillbaka trettio dagar efter att lånet beviljats, och att hela summan betalas tillbaka på en gång.

Dessa olika sätt att snabbt låna pengar på har blivit mycket vanligt och detta har i sin tur lett till att många personer använder sig av lånen utan att fundera på om de har möjlighet att betala tillbaka den lånade summan i tid och den avgift som lånet kostar. Detta i sin tur kan leda till betalningsanmärkningar och svårigheter att få möjlighet att låna pengar på annat sätt än dessa snabba och, i jämförelse med andra, dyra lån.